Фирма Роял Спидтранс ЕООД е с лиценз за извършване на международен транспорт N: 6758 от 2011 г.

Разполагаме с 10 бордови композиции. Влекачите ни са последно поколение Евро 6: Волво, МАН и Мерцедес в отлично техническо състояние, гарантиращи сигурността и навременната доставка на Вашата пратка, както и съобразени с опазването на околната среда.

Ремаркетата са Шмитц бордови тристранна щора, оборудвани с всичко необходимо за извършването както на комлектни, така и на групажни пратки.

Извършваме комплектни и групажни товари от България до Европейския съюз и обратно, както и вътрешно на територията на Европа.

Всички композиции са оборудвани с GPS система с цел подобряване на услугата, която предагаме на нашите клиенти. По този начин във всеки един момент нашите клиенти могат да проследят, къде се намира тяхната пратка.

Екипът ни е професионално компетентен и отдаден на дейността на фирмата. Можете да разчитате на нас за намиране на най-правилното решение съобразно Вашите нужди в областта на международния транспорт.

Шофьорите ни са отговорни, високомотивирани и с дъгогодишен опит в международния транспорт. Свържете се с нас!

КОНТАКТИ

“Роял Спидтранс“ ЕООД гр.София, Район Искър, местност “Презискър“, с. Казичене
+359 887 243 610 – Явор Лашов / пътно-строителна техника/

+359 878 288 228 – Христофор Маринов / Ръководител транспорт/

+359 878 288 115 – Павел Андонов / Ръководител транспорт/

+359 876 204 400 – Маг. Инж. Исидора Василева /Ръководител международен транспорт/

+359 878 288 146 – Петя Лашова / Администрация/

E-mail : Royalspidtrans@abv.bg

АДРЕС / ЛОКАЦИЯ


“РОЯЛ СПИДТРАНС“ ЕООД

Фирмата работи в две основни направления : пътно-строителна дейност и международен транспорт. Разполага с висококвалифициран екип на всички нива, нова и най-модерна техника. Залага на коректност, лоялност, отдаденост, компетентност, гъвкавост и конкурентност. Работи в сферата на общественото и инфраструктурното строителство от 2004г. Притежава лиценз за международен транспорт № 6758 от 2011г. Роял Спидтранс е доказан надежден, доверен и предпочитан партньор.